GRA EF multimedia
Home
Registratie podiumkunst
Kunstvideo
Contact

GRAEF  m ultimedia 2019

Digitaliseren audio en video

De hoogste tijd !!

Hebt u nog analoge videotapes en recorderbanden in huis en u wilt deze nog ooit terugzien of horen? Dan is het nu de hoogste tijd om die te laten omzetten naar een digitaal bestand!

Kwaliteitsbeoordeling vooraf

Omdat de inhoud of kwaliteit van de - soms heel oude -  opnamen vaak niet bekend zijn, wordt hiervan vooraf altijd vooraf een beoordeling gemaakt. Videobanden leveren doorgaans geen problemen op. Even omspoelen is voldoende. Van audiobanden is vaak niet meer bekend wat er op staat. Daarom wordt altijd vooraf een grafische print gemaakt van het geluidsspoor.

Niet alleen op CD of DVD, maar ook als mp3 of mp4.

De gedigitaliseerde opnamen worden op verzoek zonder extra kosten geleverd als mp3 of mp4-bestand, zodat u ze direct kunt afspelen op de PC of tablet, of zodat u ze zelf verder kunt bewerken.

Kosten

Aan de hand van onderstaande tabel kunt u bepalen wat de kosten zijn om uw banden te laten digitaliseren. Het type band en het aantal banden is bepalend voor de prijs. In onderstaande tabel is eenvoudig te zien wat u betaalt. Maar het loont altijd om van te voren een prijsopgave te vragen! Belt u gerust of stuur een mail naar info@graefmultimedia.nl

Minder of geen kosten bij te slechte tape!

Omdat audiotapes vaak lang onder ongunstige omstandigheden zijn bewaard, kan het zijn dat deze niet meer kunnen worden afgespeeld.Is dit bij u het geval, dan betaalt u hiervoor alleen 5 euro onderzoekskosten!

 

VHS Hi8 digital 8 mini DV
Aantal banden
Prijs per stuk
1
10,=
2-4
9,=
5-10
8,=
> 10
7,=
Bandrecorder spoelen
Soort spoel
Prijs
< 10 cm
10,=
18 cm
13,=
26 cm
15,=
Muziek cassettes
Aantal cassettes
Prijs
< 5
10,=
5-10
9,=
> 10
8,=
LP naar CD of bestand
Aantal LP’s
Prijs
1
10,=
2-10
8,=
>10
7,=
DAT audio (digitaal tape topkwaliteit)
Band type
Prijs
60 min
25,=
90 min
35,=
120 min
50,=

Clip gemonteerd uit meerdere fragmenten, met een krachtig beeldresultaat. Het geluid is samengesteld uit aangeleverde langspeelplaten, die voor dit doel zijn gedigitaliseerd.

Bewaart herinneringen

GRAEF multimedia 2016